Získejte zdarma "Golden" členství a kredity na BestAurora4U.com!- za registraci na klikačce Clixsense.com přes můj reflink(tato klikačka je jedna z nejlepších, nejdéle fungujících a nejspolehlivějších, co existují)
Jak?Zaregistrujte se na klikačku
Clixsense jako můj referral kliknutím na tento banner:

Po kliknutí musíte vidět červený nápis "
You have been invited to join ClixSense by Racice22".
Ve formuláři napravo nahoře vyplňte informace a dejte
Signup Now.
Přihlaste se a v profilu si zkontrolujte, zda jste můj referral. To uvidíte pod My Account -> Account Summary v části
Sponsor Details. Zkontrolujte
Sponsor Name, tam musí být "
Racice22".
Pokud tomu tak je, tak je to správně.
Nezapomeňte vyplnit svoje údaje v profilu a odkliknout alespoň 1 reklamu, jinak se mi nezobrazíte v seznamu referralů!Napište zde pod článek svoje jméno (přezdívku) na Clixsense. Poté vám bude přiděleno
členství "Golden" na
BestAurora4U.com na měsíc.
Pokud budete mít zájem, můžu vám dát i
50 PTC a 20 000 F. Banner kreditů zdarma jako bonus. Stačí připsat, že chcete i bonus.
Další podmínkou je být na Clixsense alespoň
měsíc aktivní a
odklikat minimálně 70% reklam. Pokud budete delší dobu neaktivní (týden a více), "Golden" členství na BestAurora4U.com vám bude odebráno.
Pokud byste z nějakého závažného důvodu nemohli dodržet podmínku aktivity (nemoc, dovolená atp.), tak mi to nahlaste pomocí kontaktního formuláře
zde.
Napište důvod a od kdy do kdy nebudete moct klikat. Pokud nebudete klikat ani na BestAurora4U.com, členství vám bude na základě žádosti o to neaktivní období prodlouženo.
Podmínky:- odměnou je
členství "Golden" na měsíc na
BestAurora4U.com- zaregistrovat se na
Clixsense.com přes můj reflink http://www.clixsense.com/?4101676- zkontrolovat si, zda opravdu jste mým referralem (váš sponzor tedy musí být
Racice22), pokud ano, tak dále:
-
napsat svoje jméno/přezdívku na Clixsense.com sem na fórum pod tento článek +
kdy jste se zaregistrovali- pokud chcete i
bonus ve formě kreditů,
připište to do vašeho příspěvku
- od přidělení "Golden" členství
být minimálně měsíc (= 30 dní)
aktivní na Clixsense.com = odklikat minimálně 70% reklam
- pokud nedodržíte podmínku aktivity a budete více jak týden neaktivní, "Golden" členství vám bude odebráno
- aktivitu budu sledovat pouze na Clixsense.com; na BestAurora4U.com můžete být i neaktivní
Další podmínky- v případě, že budete na OBOU klikačkách neaktivní a nahlásíte mi to předem/v průběhu neaktivity přes kontaktní formulář (s uvedením důvodu a doby neaktivity), členství vám prodloužím o tu dobu neaktivity
- prodloužení členství bude max. o týden (a to pouze max. 1x)
- v případě, že budete neaktivní jen na Clixsense.com, ale na BestAurora4U.com budete aktivní, členství vám bude odebráno
- v případě, že budete na Clixsense.com aktivní a na BestAurora4U.com neaktivní, členství vám zůstane
- být aktivní na BestAurora4U.com znamená odklikat 1 a více PTC reklam (denně), být neaktivní znamená odklikat 0 PTC reklam
- být aktivní na Clixsense.com znamená odklikat 70% a více PTC reklam (v průměru denně), být neaktivní znamená odklikat 69% a méně reklam (v průměru denně); být aktivní zároveň znamená za měsíc odklikat min. 70% všech PTC reklam (PTC reklamy jsou pod View Ads), 70% denně znamená v průměru zhruba 10 reklam denně
- získat "Golden" členství zdarma v této akci lze pouze 1x (pokud zrušíte účet na Clixsense.com a založíte si nový, členství vám po druhé a více již nebude přiděleno)
- členství nelze nijak vymáhat, nemáte na něj právní nárok, konečné rozhodnutí o přidělení nebo prodloužení nebo odebrání členství je na adminovi BestAurora4U.com
- změna pravidel vyhrazena bez předchozího upozornění
- akce může být kdykoliv ukončena
Další akce:Získejte zdarma "8x Refback Golden" členství na BestAurora4U.com!Získejte kredity zdarma na BestAurora4U.com!