Welcome, Guest. Please login or register.
April 04, 2025, 04:44:15 PM
Home Help Search Login Register
News: Welcome Smiley

+  Best Aurora 4 U
|-+  BestAurora4U - Pro Čechy a Slováky
| |-+  Oznámení a Novinky
| | |-+  Neklikejte na anti-bot linky!
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Neklikejte na anti-bot linky!  (Read 4190 times)
BestAurora4U
Administrator
Sr. Member

Admin of BestAurora4U.com and BestRefback4U.com

View Profile WWW
« on: September 21, 2012, 07:42:54 AM »

Prosím vás, věnujte pozornost reklamám, na které klikáte! Některé z nich jsou anti-bot odkazy a ubírají peníze z balance!
Je to nad reklamami názorně popsané (v české části je to česky!), na co nemáte klikat, dokonce tam máte i zobrazeno, jak vypadají ty bannery, na které se nemá klikat - a přes to všechno na ně někteří pořád klikáte!

Anti-bot linky jsou zaměřeny hlavně proti členům z Vietnamu, 95% z nich jsou botteři a já se je snažím pochytat.

Všem Čechům a Slovákům peníze prozatím vracím zpět do balance, protože nevěřím, že používáte nějaké autoclicker/bot programy, ale pokud to budete dělat pořád, budu vás muset považovat za bottery/autoclickery, balance vracet nebudu a váš účet může být suspendován!

Ještě jednou tedy jak vypadají ty anti-bot linky.
Mají název "Something Bad" a "Black Ad".

Vypadají takto:

!!!!! NEKLIKAT NA NĚ !!!!!

Pokud byste omylem někdy na některý z nich kliknuli, napište mi, já vám vrátím peníze zpět do balance. Ale nemůže to být pořád!
« Last Edit: September 21, 2012, 07:46:52 AM by BestAurora4U » Logged

BestAurora4U.com Admin
BestRefback4U.com Admin
BestAurora4U
Administrator
Sr. Member

View Profile WWW
« Reply #1 on: September 22, 2012, 08:00:36 PM »

Jelikož ani všemožná oznámení a upozornění podle všeho nezabrala a nadále spousta členů kliká na anti-bot linky, tak jsem udělala další změnu:
Dnes jsem dala PTC reklamy do skupin a anti-bot linky jsem dala úplně dolů do samostatné skupiny. Doufám, že nyní je to rozdělení natolik jasné, že už na ty linky nikdo, kdo nebotuje, neklikne! Pokud ano, tak pak už vážně nevím, jak vám to mám jinak zvýraznit - budu vás už opravdu muset považovat za bottery a váš účet může být suspendován! Opravdu na to pozor!

BestAurora4U.com Admin
BestRefback4U.com Admin
BestAurora4U
Administrator
Sr. Member

View Profile WWW
« Reply #2 on: September 23, 2012, 03:15:04 PM »

Vážení členové.

Pořád klikáte na anti-bot linky. Vysvětlíte mi, jak je to možné?
To nečtete, co je na stránce napsané? Nevěnujete pozornost tomu, na co klikáte? Ale to byste měli. Jinak to vaše klikání nemá žádný smysl pro inzerenty, nebudou mít obchody a nekoupí si víc inzerce a tím pádem bude méně na vaše výplaty! Je třeba si toto uvědomit! Věnujte pozornost tomu, na co klikáte, a i stránkám, které se potom otevřou!
Kdo tomu nevěnuje pozornost a projeví se to třeba tím, že kliká na vše, co je v seznamu, aniž by se podíval, na co to vlastně kliká - vždyť jste jak ti boti! Ti také jen provedou klik a pozornost obsahu nevěnují. Proto jsou nežádoucí a banují se! Protože klikačce nepřináší žádný užitek a žádný zisk, tak proč je vyplácet.
My potřebujeme reálné uživatele, co opravdu věnují pozornost otevřeným stránkám!
Nechcete být suspendováni a navíc na seznamu podvodníků v Hall of Shame na hlavní stránce, že ne?

TAK NEKLIKEJTE NA ANTI-BOT ODKAZY !!!

Do třetice všeho dobrého vám zde nascreenuji tu část, kde jsou ty anti-bot linky.

Pokud to pořád ještě někomu nebude jasné, tak se bude suspendovat a zapisovat do Hall of Shame.
« Last Edit: September 23, 2012, 03:50:53 PM by BestAurora4U » Logged

BestAurora4U.com Admin
BestRefback4U.com Admin
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length

The Best Traffic Exchange