Snaž se je minimalizovat

Pokud někdo překročà 10 Å¡patných cheat checků, je to důvod k suspendovánà účtu. Samozřejmě se také bere v potaz poměr, kolik jich bylo správných a kolik Å¡patných (pod 10% se nenà čeho bát). Dále se bere v potaz i aktivita na foru, celkově komunikace s adminem atd.
Člověk, který mi nikdy neodpovà na žádnou formu komunikace ani na varovný e-mail, bude suspendován. Naopak člověk, který vÃ, že má hodně Å¡patných cheat checků, a dokáže mi to pádně vysvětlit, (pokud bude vysvětlenà přijmuto) suspendován nebude. Je to zkrátka o komunikaci a domluvě.
ZatÃm jsem na základě vysokého počtu Å¡patných cheat checků nikoho nesuspendovala a zatÃm to nemám ani v plánu dělat (dokud se tu nezačnou masově použÃvat autoclicker programy).
Čechy a Slováky se budu snažit upozorňovat e-mailem nebo zprávou v Účet -> Zprávy, nenà to ale pravidlo, tak je lepšà si ty Å¡patné cheat checky hlÃdat a přÃpadně se ozvat včas s vysvětlenÃm.
Cheat check je namÃřen hlavně proti botterům ze zemà 3. světa a tam budu přÃsnějÅ¡Ã.
Obecně Čechy a Slováky nebudu řeÅ¡it (ohledně Å¡patných cheat checků) do té doby, dokud mi tu nezačnete použÃvat nějaké programy na klikánÃ. Mám dost nástrojů, jak vás odhalit, takže to ani nezkouÅ¡ejte - jakmile na někoho takového přijdu, tak bude suspendace BEZ předchozÃho upozorněnÃ! Potom se začnu dÃvat i na cheat checky a přestanu vás brát jako ne-bottery. Buďte rádi, že tu jako CZ a SK máte určité výhody a nekažte si to botovánÃm, ať o ty výhody nepřijdete.
Poznámka: Pokud tu captchu (cheat check) zkazÃÅ¡ mÃň než 5x za sebou, tak se mi to ve Å¡patných cheat checkách ani neukáže. UvidÃm časem, jestli to nechám na 5ti nebo to snÞÃm na 3 - pÃÅ¡u to jen pro info, abys věděla, že když zkazÃÅ¡ 1x cheat check, tak se to nepočÃtá.
-----------------------------------------------------------------------
Otázka a odpověď je vložena do FAQ, můžete si ji přečÃst zde: http://bestaurora4u.com/helpdesk/knowledgebase.php?article=64