Sem nahrávejte vÅ¡echny svoje důkazy výplat z Bestaurora4u.com.
Nahránà důkazu výplaty předchozà výplaty je podmÃnkou k obdrženà dalÅ¡Ã výplaty! Pokud sem svůj důkaz nenahrajete, nedostanete dalÅ¡Ã výplatu!VaÅ¡e důkazy výplat by měly vypadat asi takto:
Postup:1) Udělejte screenshot- např. na klávesnici klávesa Print Screen a potom si otevřete Malovánà a zmáčkněte CTRL+V
- nebo si na to lze stáhnout jednoduchý šikovný prográmek
Screen Hunter zde (nastavÃte si jakou oblast plochy monitoru screenovat, kam ukládat, v jakém formátu, s jakým názvem atd.)
2) V obrázku zamažte transaction ID a váš e-mail (z bezpečnostnÃch důvodů).
V Malovánà to můžete začmárat třeba Å¡tětcem nebo zakrýt silnou úsečkou.
3) Obrázek nahrajte na internet.- např. na
http://tinypic.com, nahrávat se dá i bez registrace.
U File kliknete na Browse/Procházet, vyberete obrázek z počÃtače, OK. Tags nic, File type Image, Resize Default. Zmáčknete tlačÃtko Upload Now.
Po nahránà vyberete u obrázku Direct Link a ten vložÃte sem na forum.
4) Vložte odkaz na obrázek do přÃspěvku sem na forum.Kdo to zvládne, označte tento vložený odkaz a klikněte na ikonku obrázku, kterou najdete mezi ikonkama v "Add BBC tags" (je to tag [img]). TÃm se z odkazu po odeslánà přÃspěvku stane obrázek
Kdo to neumÃ, nevadÃ, udělám tuhle část za něj. Hlavně sem vložte alespoň ten odkaz na obrázek.
5) OdeÅ¡lete přÃspěvek kliknutÃm na tlačÃtko Post.Pokud by s tÃm měl někdo problém, nebojte se mě kontaktovat, ráda poradÃm a postupem vás provedu.
NejjednoduÅ¡Å¡Ã a nejrychlejÅ¡Ã bude, když mě kontaktujete přes Skype, přÃp. mi můžete poslat e-mail (např. přes kontaktnà formulář - úplně dole na stránce odkaz Kontakt).
Děkujeme!