Tento surfbar byl na většině stránek označen jako SCAM. Neregistrujte se, surfbar neplatí!-----------------------------------------------------------------------------
Surfbar 20dollars2surf je ten nejvíce rozšířený a nejoblíbenější surfbar. Funguje už celkem dlouho.
Má 10 linií referralů, z každé vyděláváte 10% !!!Vyděláváte jen za puštěný surfbar, nic nemusíte dělat. Stačí mít puštěný počítač a být na něm aktivní.
Vydělat se dá celkem hodně přes ($1 za měsíc bez referralů), ale abyste vydělali opravdu pěkné peníze (i tisíce dolarů měsíčně), potřebujete k tomu - jako všude - referraly. Já vám ty referraly pomůžu sehnat a společně vytvoříme systém, kde každý může časem vydělávat velmi slušný obnos - naším cílem ve finále bude něco kolem $3000 (při aktivitě 50%) - $6000/měsíc (při aktivitě 100%).
Pokud bude ve vaší celé downline více referralů (např. 4-5 u každého), budete vydělávat ještě několikrát více!
Stačí, když se zaregistrujete pode mě a nebo pod někoho z mých referralů. Já pak budu propagovat i váš reflink.
Teď vám dám referral linky můj a mých referralů. Tady jsou, vyberte si některý z nich a zaregistrujte se:
http://en.20dollars2surf.com/?ref=553395http://en.20dollars2surf.com/?ref=562911http://en.20dollars2surf.com/?ref=564119Cílem bude to, aby každý měl pod sebou alespoň 3 referraly. Když si to vynásobíte 10ti liniemi, získáte slušný obnos.
Vždy budu propagovat jen ty reflinky, které ještě pod sebou nemají 3 referraly. Uživatelé se tedy budou registrovat pod tyto reflinky, já je budu časem obnovovat tak, aby každý v mé 10 liniové downline měl pod sebou minimálně 3 referraly. Tak časem můžeme všichni dosáhnout těch tisíců dolarů měsíčně.
Buďte ale aktivní a svůj reflink a reflink svých referralů propagujte také, pomáhejte jim, učte je, komunikujte.
Je úplně jedno, jestli se referral zaregistruje pod vás nebo pod vašeho referrala, vydělávat budete pořád stejně - 10%! Jde ale o to, že my chceme, aby vydělával každý, proto si referraly musíme rozdělit. Tak budou mít i vaši referralové motivaci pokračovat a být aktivní.
Podrobnější návod a popis systému najdete zde.Registrace a stáhnutí surfbaruPo registraci přes jeden z uvedených reflinků si stáhněte surfbar, přihlaste se do něj a je hotovo! Teď už ho jen necháte běžet a tak vyděláváte.
Aktivita se ověřuje každých 60s, ani to nepoznáte, pokud jste aktivní a něco na počítači děláte. Pokud jste na chvíli od počítače odešli, tak při návratu odklepnete vyskočené okénko a vyděláváte dál.
A to je celé.
Teď jen zbývá napsat mi e-mail, že jste se zaregistrovali, já zařadím váš reflink (a potom i reflink vašich referralů) na seznam a budu ho propagovat.
Vy ale také nezahálejte a svůj reflink a potom reflinky svých referralů propagujte také!
Propagovat lze zadarmo třeba v systémech výměnných kliků - nejlepší jsou
EasyHits4U,
Traffic Swirl,
VastHits (za propagaci si zde i něco vyděláte). Nějaké info o těchto a dalších TE najdete na mé
stránce o vydělávání na internetu v seznamu klikaček - sjeďte kousek dolů do sekce
Výměna kliků.
Výplata$20 na PayPal nebo Payza.
Poznámka: Vydělané body se každý měsíc mění na peníze podle určitého kurzu. Ten bývá přes $1 za 10 000 bodů. 10 000 bodů se dá udělat za měsíc v pohodě a je to také max. Další body (ty se počítají i přes limit) vyděláváte za SurferBonus (kliknete na něj, když se objeví na surfbaru), mají tam i PTC sekci (Click bonus), a mejl sekci (Mail bonus - necháte si poslat e-mail a kliknete na něj).
Další body jsou za PTP - maximálně 1000 bodů. Vydělávat v PTP můžete zase tehdy, až získáte nového referrala.