Tento návod jsem napsala pro jednoho našeho člena, který si ho vyžádal

Proč jsem se zaregistrovalaDo Cashons jsem se registrovala původně proto, že to je klikačka admina jednoho fora, s kterým jsem vedla několik diskuzí. Tento admin také vyrábí addony pro klikačky - měla jsem o některé zájem, ale nakonec jsem si vše potřebné nakódovala sama.
Jako admin této klikačky jsem dostala i premiové členství na jeho klikačce.
Získala jsem pocit, že klikačka bude solidní a bude vyplácet - díky přístupu jejího admina ke mně.
RegistraceRegistrujte se zde:
www.Cashons.comNahoře v menu jsou ikonky, klikněte na
Join.
Vyplňte formulář, potvrďte aktivační e-mail.
PřihlášeníPřihlašuje se netradičně zadáním username i mailu a hesla a opsáním kódu.
Statistiky účtu najdete pod odkazem nahoře v menu
Account.
Váš reflink najdete pod odkazem
Promote (Account -> Promote).
Za přihlášení dostáváte
Daily Login Bonus (0.001 Cash, 20 Popup Credits, 50 Banner Credits), stejně jako tomu je na naší klikačce.
KlikáníKlikněte na odkaz
Earning Area.
Klikačka má Paid To Click Ads (normální PTC) a Paid To Surf Ads (to je něco jako manual surf v traffic exchange, tady ale za cash).
Paid To Click AdsPTC jsou řešeny netradičně formou manual surfu, což je výhoda, nemusíte pokaždé zavírat okno, klikáte jen na správné obrázky, další stránky se načítají ve stejném okně.
Stránky mají různou hodnotu a jsou na různý čas.
Pozor: Musíte vždy odkliknout aspoň 10 reklam v této sekci, abyste získali zítřejší výdělky z vašich referralů!
Paid To Surf AdsTyto stránky se klikají stejně jako ty v PTC sekci, ale každá stránka je za $0.0001 a je na 5s.
Mají aktivní hru
Reward Zone (stejně jako na naší klikačce v traffic exchange - výměně kliků) - občas, náhodně, se hra objeví v průběhu surfování a vy si zvolíte jednu ze 4 možností - můžete vyhrát cash + Paid To Surf kredity, cash, Paid To Surf kredity a nebo nic.
Paid To PromoteMusím se ještě zmínit o PTP. V Account -> Promote najdete svůj PTP reflink za nápisem Paid To Promote. Můj PTP reflink je např.
http://www.cashons.com/index.php?view=ptp&ref=Iriss, můžete si ho vyzkoušet.
Po kliknutí na takovýto PTP reflink jeho majitel získá cash $0.0001 za unikátního návštěvníka za 24h. A navíc pokud se poté do klikačky zaregistruje, vy ho získáte jako svého referrala!
Doporučuji - pokud klikáte na nějaké klikačce ve výměně kliků nebo přímo v traffic exchange systémech - inzerujte tento PTP reflink, dá se tím vydělat celkem hodně - vlastně tak můžete vydělávat neomezeně celý den.
Další věci jako Soutěže (Contests) a Loterie (Lottery) a vlastně všechny další základní věci, jsou hodně podobné jako na naší klikačce (používáme podobný skript, jen každý ho máme upravený podle sebe).
Vše by tedy mělo fungovat skoro stejně, lišit se to bude jen v detailech a v přidaných addonech.
VýplataO výplatu požádáte pod Account ->
Cashout.
První payout na PayPal je $1.01 a zajímavostí na této klikačce je, že se u dalších výplat payout snižuje až na $0.6!
Payza začíná na $1.05 a naopak se zvyšuje až na $1.25.
Pokud byste měli ještě nějaké dotazy k této klikačce, klidně se ptejte zde pod článkem!