Sem nahrávejte všechny svoje důkazy výplat z Bestaurora4u.com.
Nahrání důkazu výplaty předchozí výplaty je podmínkou k obdržení další výplaty! Pokud sem svůj důkaz nenahrajete, nedostanete další výplatu!Vaše důkazy výplat by měly vypadat asi takto:
Postup:1) Udělejte screenshot- např. na klávesnici klávesa Print Screen a potom si otevřete Malování a zmáčkněte CTRL+V
- nebo si na to lze stáhnout jednoduchý šikovný prográmek
Screen Hunter zde (nastavíte si jakou oblast plochy monitoru screenovat, kam ukládat, v jakém formátu, s jakým názvem atd.)
2) V obrázku zamažte transaction ID a váš e-mail (z bezpečnostních důvodů).
V Malování to můžete začmárat třeba štětcem nebo zakrýt silnou úsečkou.
3) Obrázek nahrajte na internet.- např. na
http://tinypic.com, nahrávat se dá i bez registrace.
U File kliknete na Browse/Procházet, vyberete obrázek z počítače, OK. Tags nic, File type Image, Resize Default. Zmáčknete tlačítko Upload Now.
Po nahrání vyberete u obrázku Direct Link a ten vložíte sem na forum.
4) Vložte odkaz na obrázek do příspěvku sem na forum.Kdo to zvládne, označte tento vložený odkaz a klikněte na ikonku obrázku, kterou najdete mezi ikonkama v "Add BBC tags" (je to tag [img]). Tím se z odkazu po odeslání příspěvku stane obrázek
Kdo to neumí, nevadí, udělám tuhle část za něj. Hlavně sem vložte alespoň ten odkaz na obrázek.
5) Odešlete příspěvek kliknutím na tlačítko Post.Pokud by s tím měl někdo problém, nebojte se mě kontaktovat, ráda poradím a postupem vás provedu.
Nejjednodušší a nejrychlejší bude, když mě kontaktujete přes Skype, příp. mi můžete poslat e-mail (např. přes kontaktní formulář - úplně dole na stránce odkaz Kontakt).
Děkujeme!